Події

Депутат Житомирської облради Дмитро Кропачов проходить у справі про ДТП в Тетерівці в якості свідка, - прокурор

11 December 2018, 13:02

Депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову (фракція ВО «Батьківщина») не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка Житомирського району.

Про це повідомив журналістам телеканалу «1+1» заступник начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Житомирської області Олексій Мохарев.

«Не було зібрано достатніх доказів, про підозру особі не було повідомлено і, відповідно, запобіжний захід не обирався. На даний час достовірно цього (що за кермом автомобіля був Кропачов – ред.) не встановлено, оскільки особа відмовилася взагалі давати показання. Так, він знаходився поза межами автомобіля, не в автомобілі, біля нього знаходились якісь люди. На даний час він знаходиться на стаціонарному лікуванні в Житомирській обласній клінічній лікарні імені Гербачевського», - сказав співробітник обласної прокуратури Олексій Мохарев.

Програма «Гроші» про те, як депутат намагається приховати участь у смертельному ДТП, була в ефірі телеканалу «1+1» 6 грудня.


Нагадаємо, 26 листопада Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов.

Цього ж дня на офіційному сайті ВО «Батьківщина» була оприлюднена офіційна заява партії «з приводу автокатастрофи у селі Тетерівка».

«24 листопада на трасі Житомир-Чернівці в селі Тетерівка трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю депутата Житомирської обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» Дмитра Кропачова. Автомобіль, яким керував депутат, збив літню жінку, яка перетинала проїжджу частину на неосвітленій ділянці дороги», - йдеться у заяві.

<zajva-b

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП Кропачов  
Матеріали по темі