Місто

​У Житомирі збираються реставрувати будівлю драмтеатру, вже замовили проектну документацію за 1,4 млн грн

12 December 2018, 10:20

Будівлю Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Кочерги, що знаходиться на центральній площі міста, планують відреставрувати.

11 грудня 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав договір з ТОВ «Група «Гарант» на розробку проектної документації на будівництво об’єкту «Ремонтно-реставраційні роботи по будівлі Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Кочерги» за адресою: площа Соборна, 6, м. Житомир». Звіт про укладення договору опублікований на ресурсі ProZorro. За цим договором, протягом грудня 2018 року виконавець має виготовити проектну документацію. Ціна укладеного договору - 1 млн 398 тис. 379,66 грн, без ПДВ. Джерело фінансування – кошти місцевих бюджетів.

ТОВ «Група «Гарант» зареєстроване в Києві, основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Керівник – Рябоненко Вікторія Володимирівна.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року директор Житомирського драмтеатру Наталія Ростова розповідала про проект реконструкції будівлі, за яким планують капітально відремонтувати комунікації: водопостачання, теплопостачання, електрику, механіку сцени, звуку, світла, а також зробити експертний висновок по техстану будівлі. Сам дизайн залу та фойє, за словами керівника драмтеатру, не зміниться.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році житомирський драмтеатр проводив тендер на капітальний ремонт будівлі, під час якого планували замінити вітражі, вхідні двері та віконні блоки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драмтеатр проект реставрація  
Матеріали по темі