Місто

Сергій Сухомлин про дороги в Житомирі: Нам поки що нема чим звітувати

12 December 2018, 10:29

Житомир не може похвалитися гарними дорогами в поточному році, але на наступний рік влада збирається збільшити фінансування на капітальний ремонт доріг за рахунок коштів державного дорожнього фонду.

Про це мер Сергій Сухомлин сказав 12 грудня під час звіту за свою роботу в 2018 році.

«Нам поки що нема чим звітувати, що ми зробили гарні дороги в місті Житомирі. І ми відкладаємо постійно питання по дорогах, бо просто замінити асфальтне покриття ми не можемо, під ним є комунікації. Наприклад, заміна асфальтного покриття по Театральній (маленька вулиця) буде коштувати приблизно 9 мільйонів гривень, заміна комунікацій під цією вулицею – приблизно 15-18 мільйонів гривень. Але ми повинні зробити заміну комунікацій для того, щоб потім два рази не робити одну й ту саму роботу. На наступний рік ми маємо надію, що нам допоможе державний дорожній фонд – ми зараз подаємо заявку на фінансування, і на наступний рік ми в декілька разів збільшимо капіталовкладення в капітальний ремонт доріг», - сказав Сергій Сухомлин.

Пряму трансляцію звіту мера за 2018 рік дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 12 квітня 2018 року на капітальний ремонт доріг Житомира з міського бюджету виділили 17 млн 350 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Сухомлин  
Матеріали по темі