Події

Подробиці ДТП неподалік Житомира: зіштовхнулися Opel та Toyota, загинули три людини

18 December 2018, 10:50

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 грудня близько 7.45 на 17 км автошляху Житомир-Могилів-Подільський, у с. Двірець Житомирського району. У результаті ДТП загинули троє людей, травми отримали ще троє, серед них – дитина.

Про це 18 грудня повідомили у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel, 38-річний житель Хмельницької області, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем Toyota. У результаті ДТП загинули водій та двоє пасажирів автомобіля Opel, 38-річний та 71-річний жителі Хмельниччини. Ще один пасажир автомобіля, 8-річний житель Хмельницької області, отримав травми та був доставлений до Житомирської обласної дитячої лікарні. Також ушкодження отримали водій та пасажирка автомобіля Toyota, 37-річна жителька м. Новограда-Волинського та 45-річна громадянка Польщі. Їх доставили до лікувальних закладів м. Житомира. Нині триває з’ясування причин та обставин події», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня у селі Двірець Житомирського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ГУНП Житомирський район  
Матеріали по темі