Фоторепортаж

Передача модернізованого та відремонтованого озброєння і техніки на військовому аеродромі під Житомиром. Фоторепортаж

21 December 2018, 18:13

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко 21 грудня під час робочої поїздки до Житомирської області взяв участь в урочистій церемонії передачі військовим частинам Збройних Сил України модернізованого та відремонтованого озброєння та військової техніки. Глава держави вручив сертифікати на військову техніку та озброєння.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Глава держави зазначив, що саме завдяки ефективним і швидким діям керівництва держави, керівництва ЗСУ, Раді національної безпеки і оборони, Уряду, Верховної Ради на сьогоднішній день різко нарощено можливості захисту суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави за основними напрямками можливого удару російського агресора.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, перед приїздом на військовий аеродром в Озерне президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії передачі сучасних вертольотів Airbus Н-225 Національній гвардії України та ДСНС. Церемонія відбулася в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Як повідомляв Житомир.info, в День Збройних Сил України 6 грудня 2018 року президент на аеродромі під Житомиром вітав воїнів зі святом та відряджав майже 200 десантників для виконання завдань на сході країни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко ЗСУ аеродром  
Матеріали по темі