Влада

Президент знову приїхав на аеродром під Житомиром: передаватиме більше 200 одиниць техніки для ЗСУ

21 December 2018, 14:36

На військовому аеродромі в смт Озерне Житомирського району 21 грудня за участю президента Петра Порошенка відбувається передача 206 одиниць техніки та озброєння у підрозділи Збройних Сил України.

«Сьогодні ми з вами зібралися для звіту Укроборонпрому. Сьогодні передається до лав Збройних Сил України майже 10% того, що Укроборонпром спромігся зробити за рік. І це дуже важливо», - сказав Петро Порошенко.


Відеосюжет про передачу військової техніки на аеродромі під Житомиром дивіться тут.

Більше фото у фоторепортажі.

Перед приїздом в Озерне президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії передачі сучасних вертольотів Airbus Н-225 Національній гвардії України та ДСНС. Церемонія відбулася в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Нагадаємо, в День Збройних Сил України 6 грудня 2018 року президент на аеродромі під Житомиром вітав воїнів зі святом та відряджав майже 200 десантників для виконання завдань на сході країни.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2018 з нагоди відзначення Дня Десантно-штурмових військ на полігоні під Житомиром відбулись тактичні навчання підрозділів ДШВ, за якими спостерігали президент України Петро Порошенко та секретар РНБО Олександр Турчинов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко ЗСУ Укроборонпром 
Матеріали по темі