Події

​Прокуратура повторно перевірила два незаконні гральні заклади у місті Житомирської області і знову вилучила техніку

29 December 2018, 09:41

Бердичівська місцева прокуратура спільно з працівниками Андрушівського та Ружинського відділень поліції припинила нелегальний гральний бізнес, який ділки намагалися поновити повторно, після раніше проведених обшуків та вилученого обладнання.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 27 грудня 2018 року, працівники прокуратури та поліції під час санкціонованого обшуку у приміщенні незаконно функціонуючого грального закладу, що у смт Ружин,вилучили 9 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратори, флеш-накопичувачі та готівкові кошти. Також того ж дня було проведено санкціоновані обшуки у приміщеннях двох гральних закладів, розташованих у м. Андрушівка, де вилучено 26 одиниць комп’ютерної техніки», - повідомили в прокуратурі області.

Усього у трьох гральних закладах вилучено готівкові кошти на загальну суму майже 15 тис грн.

Саме у незаконних гральних закладах, що в Андрушівці, у травні та листопаді цього року вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки,документацію та інші технічні пристрої, які використовувалися для організації незаконної діяльності.

Наразі у кримінальних провадженнях за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України триває досудове розслідування, яке проводять місцеві відділення поліції.

Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.

Нагадаємо, в кінці листопада 2018 року у місті Андрушівка накрили нелегальний гральний заклад, який діяв у магазині «Малина».

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 року правоохоронці обшукали «Золоту підкову» в Андрушівці та вилучили 11 комп’ютерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний бізнес ігровий автомат лотерея Андрушівка прокуратура  
Матеріали по темі