Події

Правоохоронці обшукали «Золоту підкову» в Андрушівці та вилучили 11 комп'ютерів

16 May 2018, 09:39

У вівторок, 15 травня 2018 року, Бердичівською місцевою прокуратурою спільно з працівниками відділу протидії кіберзлочинам в області Поліського управління кіберполіції департаменту кіберполіції Нацполіції України проведено санкціонований обшук у нелегальному гральному закладі, що діяв в Андрушівці.

Про це повідомив заступник керівника Бердичівської місцевої прокуратури Іван Бирко, - інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Під час обшуку виявлено та вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки, wi-fi роутери, за допомогою яких надавався доступ до азартних ігор, камери відеоспостереження, грошові кошти», - розповів Іван Бирко.

Незаконний гральний заклад ділки облаштували під вивіскою «Золота підкова» у приміщенні магазину на першому поверсі двоповерхової будівлі, яка на праві колективної власності належить Андрушівській районній спілці споживчих товариств, - додав прокурор.

Наразі, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України триває досудове розслідування, яке проводить місцеве відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у місті Малин Житомирської області у нелегальному гральному закладі, що діяв під вивіскою «Лото-забава», вилучили 27 комп’ютерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Андрушівка золота підкова прокуратура обшук  
Матеріали по темі