Фоторепортаж

В центрі Житомира вже почали розбирати новорічні та різдвяні декорації. Фоторепортаж

14 January 2019, 13:06

14 січня на вулиці Михайлівській у Житомирі почали розбирати різдвяний вертеп: знімають іграшки та інші новорічні прикраси.

Також, на пішохідній вулиці розбирають фотолокації. З майдану Корольова вже зникли казкові персонажі, які були зроблені з пінопласту, та розбирають місця, де вони були встановлені.

Нагадаємо, в ніч з 16 на 17 грудня в будиночку святого Миколая невідомі особи розбили скло на вхідних дверях. 17 грудня у Житомирі на Михайлівській почали облаштовувати різдвяний вертеп. 19 грудня у Житомирі на майдані Корольова відкрили Різдвяний ярмарок та запалили головну ялинку міста. Фото про те, як житомиряни та гості міста зустрічали новий 2019 рік біля ялинки, можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2018 року працівники КП «Зеленбуд» почали встановлювати на майдані Корольова живу новорічну ялинку, яка росла на території дитячого садочка № 37. Також цього дня виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив заходи на новорічні та різдвяні свята, зокрема – проведення Різдвяного ярмарку та концерту під час відкриття головної ялинки. 18 грудня міська рада поінформувала про те, що на майдані Корольова будуть встановлені 7 казкових персонажів, виготовлених з пінопласту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська вертеп декорації казкові персонажі  
Матеріали по темі