Влада

Виконком затвердив заходи на новорічні та різдвяні свята, які проходитимуть у Житомирі з 19 грудня по 14 січня

5 December 2018, 10:51

Виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив заходи на новорічні та різдвяні свята, зокрема – проведення Різдвяного ярмарку та концерту під час відкриття головної ялинки.

Рішення ухвалили на черговому засіданні міськвиконкому 5 грудня.

«Організувати та провести з 19 грудня по 14 січня новорічні та різдвяні свята в місті Житомирі. Хочу звернути увагу на пункт щодо проведення Різдвяного ярмарку без права реалізації слабоалкогольних, алкогольних напоїв за винятком столових вин», - повідомила начальник управління культури Ніна Рябенко.

Секретар міської ради Наталія Чиж уточнила, що на ярмарку продаватимуть лише глінтвейн, а на самому майдані Корольова, біля головної ялинки, фаст-фуду не буде. Крім того, планують змінити розташування сцени, щоб було більше місця «для хороводів з дітьми».

«Біля «Жовтня» і трохи на Новий бульвар буде фуд-зона, а на майдані Корольова – лише майстри», - пояснила Наталія Чиж.

Член виконкому Марія Бовсуновська зауважила, що недоречно проводити концерти, коли в країні введений воєнний стан, і ще натякнула на витрачання коштів.

«З приводу гурту «Mad Heads» - це була пропозиція, яку оргкомітет підтримав, оплачує меценат… На сесії виділили дуже мало коштів, ми звернулися до меценатів, і вони нам допомагають. За всі свята ми звітуємо, за кожну копійку, і звіт буде за новий рік також», - відповіла секретар міської ради.

Врешті за проект рішення про організацію та проведення новорічних та різдвяних свят проголосували 16 членів виконкому з 20 присутніх – рішення прийняте.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, під час позачергового засідання виконкому Житомирської міської ради 28 листопада мер Сергій Сухомлин казав, що у зв’язку із введенням воєнного стану виникла необхідність переглянути програму святкування Нового року з унесенням змін.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міськради депутати 8 листопада 2018 року не дозволили збільшити до 700 тис. грн витрати на святкування новорічних світ, тому влада міста збирається шукати спонсорів. Управління культури Житомирської міськради 6 листопада оголосило тендери на придбання послуг з організації та проведення новорічних та різдвяних свят, а саме заходу «Казкове Багаття» та фестивалю «Різдвяна Панчоха», загальна сума тендерів - 560 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новорічні свята ярмарок виконком міська рада план заходів  
Матеріали по темі