Місто

На майдані Корольова у Житомирі встановлять казкові персонажі з пінопласту

19 December 2018, 09:20

Цьогоріч організатори новорічних та різдвяних свят у Житомирі планують внести свіжого подиху у програму святкувань, повертаючи в русло казковості та духовності.

Про це 18 грудня поінформувала прес-служба Житомирської міської ради.

На майдані імені С.П. Корольова з нагоди новорічно-різдвяних свят буде встановлено фотоінсталяції із казковими персонажами.

Богдан Козаченко, арт керівник студії «Об'єднання майстрів мистецтва «ОМІ»» розповів про співпрацю з Житомиром.

«Нам було надзвичайно приємно, що ми отримали можливість попрацювати з містом Житомир та долучитись до оформлення новорічних свят. Скульптури, які ми виготовляли це достатньо впізнаванні та колоритні для дорослих та малих. Для багатьох вони улюблені новорічні персонажі», - сказав Богдан Козаченко.

Також він розповів, що командою виготовили 7 персонажів за 1, 5 місяці.

«Персонажі зроблені з пінопласту щільного пінопласту, окрашені акриловими красками і вскриті поліефірною смолою. Також в предмети або частини тіла персонажів, що відходять вставили метало каркас для того, щоб їх було важко зламати. Вони не бояться: морозу, снігу та дощу», - наголосив Богдан Козаченко.

Нагадаємо, в ніч з 16 на 17 грудня в будиночку святого Миколая невідомі особи розбили скло на вхідних дверях.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня працівники КП «Зеленбуд» почали встановлювати на майдані Корольова живу новорічну ялинку, яка росла на території дитячого садочка № 37. Також цього дня виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив заходи на новорічні та різдвяні свята, зокрема – проведення Різдвяного ярмарку та концерту під час відкриття головної ялинки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фотоінсталяція казкові персонажі Козаченко  
Матеріали по темі