Місто

​Щоб добудувати спортзал у житомирській школі №10, оголосили новий тендер на 8,8 млн грн

16 January 2019, 15:35

Управління капітального будівництва Житомирської міськради оголосило новий тендер на будівництво спортивної зали у школі №10 за адресою Київське шосе, 37.

Оголошення про проведення тендеру 15 січня 2019 року опубліковане на ресурсі ProZorro.

Згідно технічного завдання, що додається до тендерної документації, планується завершити уже розпочаті роботи з будівництва спортзалу, в тому числі провести внутрішні роботи, утеплити фасад, облаштувати цокольні приміщення, тамбур, ґанок, сходи. Крім того, передбачається зробити системи опалення і вентиляції, провести електроосвітлення, прокласти водопровід господарсько-питної води та гарячої води, зробити каналізацію, обладнати санвузол. Також об’єкт має бути обладнаний блискавкозахистом та системою пожежної сигналізації. Підрядник ще має провести благоустрій території з облаштуванням тротуарів, доріжок та озелененням.

У тендерному завданні також йде мова про те, що спортзал має бути обладнаний усім необхідним спортивним інвентарем та тренажерами.

Очікувана вартість закупівлі – 8 млн 866 тис. 151 грн. Терміни виконання робіт – з 1 березня по 1 вересня поточного року.

Тендерні пропозиції приймаються до 5 лютого 2019 року.

Нагадаємо, у грудні 2018 року було проведено коригування проектно-кошторисної документації по даному об’єкту, в якому, за словами начальника УКБ В’ячеслава Глазунова, виникла необхідність через підвищення цін та бажання осучаснити попередній проект від 2014 року.

Тоді ж В’ячеслав Глазунов розповів, що управління має намір розірвати договір з підрядником ТОВ «Житомирбудактивація» і оголосити новий тендер на завершення будівництва спортзалу.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на реконструкцію спортзалу у ЗОШ №10 провели ще в 2016 році, підряднику – ТОВ «Житомирбудактивація» - заплатили 1 млн грн. У серпні 2018 року директор ЗОШ №10 Олександр Величко розповідав, що в новому навчальному році учні повинні будуть «місити болото» на фізкультурі, бо підрядник не добудував спортзал, уникає зустрічі і не бере слухавку.

В інтерв’ю у вересні 2018 року В'ячеслав Глазунов назвав «Житомирбудактивацію» одним з найгірших підрядників і розповів, що фірма вже не бере участі в тендерах, а управління підготувало позов до прокуратури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортзал тендер школа №10  
Матеріали по темі