Місто

​Після вистави в Житомирському драмтеатрі житомирянин попросив руки коханої

31 January 2019, 16:40

Після вистави «Кайдашева сім’я» 30 січня на сцені Житомирського драмтеатру 23-річний Олександр освідчився коханій дівчині і покликав її до шлюбу.

Про це Житомир.info розповіли глядачі.

«Після овацій акторам ведуча пройшлася залою і запросила Олександра на сцену. Затим виявилося, що «холостяк» прийшов до театру з дівчиною Альоною, яка також піднялася нагору. Хлопець зізнався коханій у почуттях, подарував трояндовий букет і обручку, запропонувавши дівчині вийти за нього. Витираючи сльози щастя, та погодилася», - розповіла житомирянка Анна, яка дивилася виставу.

Запропонувати дівчині руку і серце закоханому допомогли актори Житомирського театру, - повідомили 31 січня на фейсбук-сторінці драмтеатру.

Зі слів директора-розпорядника Житомирського академічного театру ім. І. Кочерги Олександра Шкарупи, юнак звернувся до адміністрації за кілька днів до майбутньої події.

«Він був настільки щирий у своїх почуттях, що ми вирішили піти назустріч його мрії і допомогти організувати пропозицію руки і серця по-театральному», - розповів Олександр Шкарупа.


Нагадаємо, у 2018 році про подібне освідчення розповідала директорка житомирського кінотеатру імені Івана Франка: перед фільмом глядачам продемонстрували ролик з історією знайомства пари, після чого хлопець зробив дівчині пропозицію.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 в Житомирському драмтеатрі розповіли про відкриття ювілейного сезону та можливі оновлення в театрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освідчення театр драмтеатр вистава  
Матеріали по темі