Місто

​«Житомирводоканал» пообіцяв засипати ями на Лятошинського, утворені через ремонт водогону

31 January 2019, 17:28

Вибоїни, яма на ямі й дірка в асфальті - так нині виглядає ділянка дороги на перехресті вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в Житомирі.

Своє занепокоєння проблемною ситуацією у соцмережі висловив житомирянин Влад Малиновський. 31 січня він опублікував фото, киваючи у дописі на забудовників, які зводять бізнес-центр. Буцімто їхні будівельні машини й наробили цієї шкоди.


Я вдалося з’ясувати Житомир.info, причиною цих дірок в асфальті стали аварійно-відновлювальні роботи водоканалу, які проводились іще 10 січня 2019. За словами комунальників, ліквідувавши порив на водогоні, вони засипали ремонтовану ділянку, однак через відлигу цей насип зійшов разом із водою. Зрештою, головний інженер водоканалу Сергій Єрьомін запевнив: тримають ситуацію на контролі, і вже 1 лютого вже запланували їх попідсипати.

«У зв’язку з погодними умовами, якщо дивитися взагалі по наших дорогах, що утворюються вирви, ями і таке інше. А там, де була розкопка, там взагалі ґрунт м’який, засипалося зимою. Тобто, він був мерзлий. Зараз він трішки присів під час танення. Ми його завтра візьмемо в роботу, бо в нас є кілька таких проблемних місць, близько сотні по проїжджій частині. Завтра ми відпрацюємо і позасипаємо. Будемо засипати щебенем і відсівом. Поки твердого покриття не буде, тільки по весні вже зробимо асфальтне покриття. Листи по асфальтуванню ми вже направляємо. Воно у нас буде постійно на контролі, на підсипках. Думаю, все буде добре», - зазначив головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня 2019 неподалік Житнього ринку в Житомирі через порив на водогоні тріснув асфальт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: яма вул. Лятошинського водоканал  
Матеріали по темі