Місто

На Великій Бердичівській у Житомирі комунальники підсипають заповнені водою ями

4 February 2019, 15:40

На вулиці Великій Бердичівській у Житомирі 4 лютого комунальники підсипали ями, які через плюсову температуру та сніготанення заповнені водою.

Відео того, як працівники КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради ліквідовують ямковість в районі Смолянки, у Facebook опублікував Влад Малиновський.


Чому роботи з підсипання ям проводяться за такої погоди та наскільки ефективними вони є, Житомир.info поцікавився у заступника директора КП «УАШ» Дмитра Павлова, який нині виконує обов’язки керівника підприємства.

«Так відбувається щороку: коли дороги розбиті, там, де ями і автомобілі можуть зазнати серйозних пошкоджень, засипається або відсів, або дрібний щебінь, або зрізаний асфальтобетон. Саме асфальтобетон ми використовуємо, адже його маємо на складі. Це, звичайно, проблему не вирішує, дає лише тимчасове поліпшення, але хоча б на короткий час аварійність зменшиться. Взимку гарячого асфальтобетону немає. Вірніше, його можна зробити, але погодні умови не дозволяють проводити роботи з його укладання, тому асфальтування почнеться десь наприкінці березня», – зазначив Дмитро Павлов.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня 2019 року на перехресті Грушевського-Небесної сотні в Житомирі працювала бригада ТТУ та під час мокрого снігу латали ями біля трамвайної колії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ яма ямковість дорога вулиця Велика Бердичівська  
Матеріали по темі