Фоторепортаж

​Який вигляд мають житлові будинки, на капітальний ремонт яких житомирські депутати виділили 2 млн грн

8 February 2019, 12:50

7 лютого на капітальний ремонт трьох житлових будинків у Житомирі депутати виділили 1 млн 867,1 тис. грн:

  • 785,7 тис. грн – вул. Перемоги, 21;
  • 603,424 тис. грн – вул. Михайлівська, 17;
  • 477,961 тис. грн – вул. Мала Бердичівська, 1.

Фотограф Житомир.info навідалась до вказаних будівель, щоб подивитися, в якому стані вони перебувають.

У п’типоверхівці по вулиці Мала Бердичівська, 1 нині тривають покрівельні роботи, стоїть кран, працюють робітники. Загалом, ремонтні роботи тут розпочались кілька місяців тому. За даними ресурсу ProZorro, 3 серпня 2018 року був укладений договір з ТОВ Будівельна компанія «Міленіум» на капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вул. Мала Бердичівська, 1 за 811,19 тис. грн.

Двоповерхова будівля по вул. Перемоги, 21, де більшість приміщень займають офіси, має досить акуратний фасад. Проте варто зайти на подвір’я, щоб переконатися у аварійності та потребі капітального ремонту даної будівлі. 10 жовтня 2018 року управління житлового господарства Житомирської міської ради уклало додаткову угоду на 1 млн 239 тис. грн з ФОП Трокоз І.В., який ще з 2017 року ремонтує житловий будинок по вул. Перемоги, 21.

Стара двоповерхова будівля на пішохідній вулиці Михайлівській, у якій на першому поверсі розмістилося кафе, теж перебуває у не зовсім привабливому стані: облуплені стіни та тріщини зовні, прогнилі сходи та потьоки зі стелі – всередині. Крім того, за цією ж адресою – Михайлівська, 17, поряд зі старим будинком триває будівництво нового кількаповерхового офісу. За даними паспорту, власник проводить реконструкцію власних нежитлових приміщень під розміщення офісів, роботи виконує ТОВ «АртХаус».

Як повідомляв Житомир.info, 12 жовтня 2018 року управління житлового господарства Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «БУД ГЕОДЕЗІЯ ЕКСПЕРТ» на капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Михайлівській, 17 за 916 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: капітальний ремонт УЖГ ремонт житловий будинок офіс  
Матеріали по темі