Суспільство

Пенсіонерам Житомирської області монетизовані субсидії виплачуватимуть разом з пенсією

15 February 2019, 14:33

Пенсіонерам Житомирської області монетизовані житлові субсидії виплачуватимуть разом з пенсією: на картку або ж готівкою – у поштовому відділенні чи вдома від листоноші.

Про це Житомир.info повідомили у головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області.

У Пенсійному фонді нагадують, що з 1 березня 2019 року кошти для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидій готівкою.

Зазначається, що виплату житлових субсидій у готівковій формі особам, які одержують пенсії, здійснюватиме Пенсійний фонд України.

«Пенсіонери отримуватимуть субсидію з 4 по 25 число місяця разом з пенсією (виділено редакцією) у спосіб, яким особа отримує пенсійну виплату. Зокрема, громадяни, які отримують пенсію через банківські установи, одержать монетизовану субсидію на існуючі пенсійні картки, а особи, які отримують пенсію через АТ «Укрпошта», отримають субсидію готівкою у поштових відділеннях або ж її доставить листоноша додому разом із пенсією. Дану виплату одержувачам субсидій необхідно спрямувати на оплату комунальних послуг», – інформують у Пенсійному фонді.

Тут також наголошують: для отримання виплати монетизованих субсидій звертатись додатково до органів Пенсійного фонду України не потрібно.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2019 року в Житомирській міській раді детально пояснили, як саме проходитиме монетизація житлових субсидій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: монетизація субсидія комунальні послуги  
Матеріали по темі