Політика

​ЦВК замінила 14 членів окружних виборчих комісій у Житомирській області

24 February 2019, 13:45

Центральна виборча комісія внесла зміни до складу всіх окружних виборчих комісій у Житомирській області, замінивши 14 членів комісій. Зокрема, голову ОВК №66 у м. Малин та заступника голови ОВК №63 у м. Бердичів. Відповідні постанови №353 та №364 та №375 20, 21 та 22 лютого опубліковані на сайті ЦВК.

Про це Житомир.info 24 лютого повідомили в прес-службі ОПОРИ в Житомирській області.

В ОВК №62 (м. Житомир) відбулися заміни двох членів комісії.

«Припинити достроково повноваження члена комісії: Басок Руслан Дмитрович, 1976 року народження – від кандидата на пост президента України Тимошенка Ю.В. (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії). Включити до складу цієї комісії: Моцак Микола Васильович, 1961 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенка Ю.В.», – йдеться у додатку до постанови №375.

Також замінено Алісу Глотову, 1966 року народження на Марину Куницьку 1995 року народження – обидві від кандидата на пост Президента України Віталія Скоцика.

У ВО №63 (м. Бердичів) замінили заступника голови та одного члена комісії.

«Припинити достроково повноваження члена комісії: Забродська Ольга Федорівна, 1973 року народження – заступник голови комісії, від кандидата на пост Президента України Скоцика В.Є. (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії). Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії: Клименко Микола Миколайович, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Скоцика В.Є.», – йдеться у додатку до постанови.

Новому заступнику Миколі Клименку – 70 років. За даними сервісу tvk.oporaua.org. членом комісії буде вперше.

Достроково припинені повноваження члена комісії: Наталії Брунько, 1963 року народження – від кандидата на пост Президента України Юрія Тимошенка. До складу комісії включеноКатерину Сидоренко, 1959 року народження.

У ОВК №64 (м. Коростень) відбулися заміни двох членів комісії. Замість Леонтія Дідківського, 1975 року народження – від кандидата Віталія Скоцика, представником кандидата у комісії буде Олег Козінський, 1996 року народження. Достроково припинені повноваження Віри Ковердюк, 1958 року народження – від кандидата Юрія Тимошенка, до комісії включений Сергій Прокопчук, 1968 року народження.

Двох членів комісії замінили і у ОВК №65 (м.Новоград-Волинський). Кандидата Віталія Скоцика представлятиме в комісії замість Тетяни Дідківської, 1979 року народження, Юрій Беренда, 1957 року народження. Достроково припинені повноваження члена комісії від кандидата Юрія Тимошенка – Чан Май Лан, 1971 року народження, до комісії включений Олександр Хмільовський, 1974 року народження.

Зміни внесені і до складу членів ОВК у ВО №66 (м. Малин). Достроково припинені повноваження голови комісії та трьох членів комісії.

«Припинити достроково повноваження члена комісії: Лісовська Наталія Володимирівна, 1975 року народження – голова комісії, від кандидата на пост Президента України Ващенка О.М. (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).­ Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії: Гриньов Володимир Петрович, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Ващенка О.М.», – йдеться у додатку до постанови №375.

Замість члена комісії від кандидата Олександра Данилюка Наталії Гузовської, 1963 р.н. повноваження виконуватиме Олена Лебєдєва, 1981 р.н. Припинені повноваження Геннадія Гадзовського, 1976 р.н. – від кандидата Віталія Скоцика, до складу комісії включений Леонтій Дідківський, 1975 р.н. Замість члена комісії Олени Шевченко, 1993 р.н. – від кандидата Юрія Тимошенка в комісії працюватиме Олена Купневич, 1982 р.н.

У ОВК №67 (м. Чуднів) змінилися два члени комісії. Замість Наталії Гес, 1994 р.н. – від кандидата Юрія Тимошенка у комісії працюватиме Людмила Бондарчук, 1968 р.н. Припинені повноваження члена комісії Галини Сингаївської, 1992 р.н. – від кандидата Віталія Скоцика. До складу комісії включений Віктор Колесник, 1963 р.н.

Нагадаємо, 18 лютого ЦВК затвердила склад шести окружних виборчих комісій Житомирської області. 19 лютого у Житомирі відбулось перше засідання окружної виборчої комісії №62.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати в президенти та відмовила у реєстрації 47 особам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК ОВК вибори комісія  
Матеріали по темі