Політика

Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з виборів президента, житомирська «Самопоміч» продовжує за нього агітувати

1 March 2019, 13:46

Кандидат у президенти, мер Львова Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Про це він сказав на брифінгу 1 березня – інформує «Українська правда».

«Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка», - сказав Садовий.

За даними джерел «Української правди», зранку Садовий зустрічався з політрадою партії «Самопоміч», де визнав, що вирішив таки знятися з виборів.

«Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценка, ляже на нас всіх», - пояснював своїм прибічникам Садовий.

Водночас, житомирське Об’єднання «Самопоміч» продовжує розповідати про агітацію за Андрія Садового. Зокрема, 1 березня близько 11:00 був розміщений допис про перебування агітаційного автобусу кандидата у Баранівці.

Нагадаємо, 27 лютого у Житомирі агітаційний автобус кандидата в президенти Андрія Садового заїхав на пішохідну вулицю Михайлівську.

До речі, кандидати у президенти, які відмовляться від участі у виборах, не отримають назад заставу в 2,5 мільйони гривень, внесені ними до Центральної виборчої комісії.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати в президенти на виборах 31 березня 2019 року та відмовила у реєстрації 47 особам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори президент кандидат Садовий "Самопоміч"  
Матеріали по темі