Суспільство

​Майже 60 неповнолітніх у Житомирській області притягнули до відповідальності через спиртне, цигарки та крадіжки​

4 March 2019, 15:04

У січні-лютому 2019 року в Житомирській області притягнули до відповідальності 59 неповнолітніх.

Про це 4 березня у фейсбук повідомила ювенальна превенція Житомирської області.

«За два місяці 2019 року працівниками ювенальної превенції відділів, відділень поліції Житомирщини складено 758 протоколів про адміністративні правопорушення, з яких 699 на дорослих осіб та 59 на дітей», - поінформувала превенція.

У прес-службі ювенальної превенції Житомир.info повідомили, що на неповнолітніх протоколи складалися за паління, розпиття спиртних напоїв та появу в нетверезому стані в громадських місцях, дрібні крадіжки і дрібне хуліганство.

За даними працівників превенції, ще 29 осіб притягнули до адмінвідповідальності за доведення неповнолітнього до стану сп'яніння. За порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами складено протоколи на 12 людей. За порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування складено ще 5 протоколів.

За невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по вихованню дітей, в Житомирській області притягнули до відповідальності ще 414 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, позаминулого тижня житомирські поліцейські повернули додому 10 підлітків-мандрівників, один з яких попався на крадіжках. 26 лютого 2019 ювенальна превенція назвала фейком новину про жуйки з психотропами, які роздають дітям на вулиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція неповнолітній алкоголь хуліган  
Матеріали по темі