Події

У ДТП в Житомирському районі за участю вантажівки та автобуса травмувалася одна людина, – поліція

6 March 2019, 11:47

У наслідок зіткнення вантажного Mercedes та пасажирського автобуса №115 «Житомир – Озерне», що сталося вранці 5 березня на повороті до смт Гуйва Житомирського району, постраждав пасажир вантажівки.

Уточнену інформацію стосовно дорожньо-транспортної пригоди 6 березня опублікувала прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Mercedes-Benz 814D», 65-річний житель Рівненської області, рухаючись в сторону м. Бердичева, допустив зіткнення з маршрутним автобусом «MAN-202» під керуванням 31-річного житомирянина, що у цей час здійснював маневр повороту. У наслідок ДТП пасажир автомобіля «Mercedes», 22-річний житель Рівненщини, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Житомирської районної лікарні», – інформують у ГУНП.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, близько 7.30 год. 5 березня 2019 року неподалік Житомира, на повороті до смт Гуйва, вантажний Mercedes зіштовхнувся з приміським маршрутним автобусом № 115 «Житомир – Озерне». За першочерговою інформацією було відомо про двох травмованих – пасажирів автобуса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Гуйва автобус вантажівка  
Матеріали по темі