Місто

Що чоловіки Житомира планують дарувати жінкам на 8 Березня. Опитування

6 March 2019, 14:24

Романтична вечеря, квіти, коштовні прикраси, листівки з гарним побажаннями, а чи конверт із грошима? Напередодні 8 Березня Житомир.info традиційно запитує чоловіків, якими подарунками вони збираються дивувати своїх жінок, скільки готові на це викласти з кишені й власне, чи вважають Міжнародний жіночий день святом.

«Це жіночий день, його ніхто не відміняв. Є день армії, коли вітають хлопців, є день дівчат - 8 Березня. Вітатиму сестер і матусю. Потрібно придумати якісь оригінальні подарунки, або гарні привітання. Поки що бюджет 300 грн», - відповідає Денис.


«Я кожного року святкую. Буду найпершою вітати маму - це ж найдорожча жінка на світі, а далі там вже і куми, сестри, братові. Останнім часом тюльпани гарний подарунок, різні квітки, а там і парфуми. Я такий марнотрат, то багато буду витрачати. Тому, що з-за кордону приїжджаю, то я не жалію грошей, а для жінок наших, то взагалі. Вони ж найкращі жінки у світі», - говорить Олег.

«Звичайно святкуємо, вітаємо близьких, рідних жінок, кохану. Готовий викласти до 2 тис. грн цього року. Зазвичай це квіти і якісь дорогоцінності, прикраси», - каже Тарас.

«Святкуємо у сімейному колі: мама, дружина, донька. Зазвичай дарую квіти», - ділиться Юрій.

«Звичайно, жінка, діти, онуки. Дарую онукам подарунки, а жінкам гроші. Нехай що хочуть, то і купують. Тому, що ніколи не вгадаєш, що потрібно жінці. Гроші дав і нехай, що хоче, те і купує», - коментує Володимир.

«Восьме березня ми збираємось святкувати, ось це і є мої жінки. Вже подарунки підготував, кожному своє, а бабусі мультиварку», - сказав Олександр.

Фоторепортаж з виготовлення квіткових композицій від житомирського флориста можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 8 березня свято подарунки  
Матеріали по темі