Політика

​До Житомирської ОВК надійшли 169 тисяч бюлетенів для голосування на виборах президента

27 March 2019, 12:32

Вранці, 27 березня, до окружної виборчої комісії №62 із центром у Житомирі надійшли виборчі бюлетені для голосування у першому турі виборів президента України. Вони прибули під наглядом правоохоронців, які будуть охороняти ці документи до передачі їх до дільничних виборчих комісії.

Голова ОВК №62 Сергій Ченчевий розповідає, наразі бюлетені сортуються, щоб потім відправитись на місця до ДВК.

«Це приїхали бюлетені із центральної виборчої комісії. Нам прислали на наш 62 округ бюлетені, які ми зараз прийняли, провели облік. Зараз ми їх складаємо по дільницям, організуємо усе, щоб видати їх на дільничні виборчі комісії. Видавати на дільничні виборчі комісії ми будемо 29 числа. Загальна кількість - близько 169 тисяч. Треба відмітити те, що частина Житомира, а саме 19 дільниць, належить до зовсім іншого округу, округу №67. Як таке сталось - я не знаю і коментувати не можу, хоча маю свої думки з приводу цього. Це не зрозуміло. Загальна кількість в нашому окрузі - близько 169 тисяч бюлетенів. Охоронятись вони будуть дуже ретельно. Зранку і до ночі, і з ночі і до ранку вони будуть під наглядом поліції. Коли ми будемо видавати, то теж буде охороняти поліція. Вони тут будуть з сьогоднішнього дня жити, будемо так казати», - розповів голова ОВК № 62 Сергій Ченчевий.


Нагадаємо, перше офіційне засідання окружної виборчої комісії №62 Житомир відбулося ввечері 19 лютого у сесійні залі Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого ЦВК затвердила склад шести окружних виборчих комісій Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ОВК бюлетень  
Матеріали по темі