Події

Поліція повідомила про двох парубків, які впали з мостів у Житомирі

27 March 2019, 18:05

За добу 26 березня двоє нетверезих молодиків впали з мостів у Житомирі.

Про це 27 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Обоє молодих чоловіки з тяжкими травмами були госпіталізовані до медичних закладів.

«26 березня близько 19-ї години на «102» зателефонувала жінка і повідомила, що кілька хвилин тому невідомий чоловік перехилився через огорожу на мосту у мікрорайоні Поділля і впав униз. На місце події виїхали медики та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Постраждалого, яким виявився 25-річний житель м. Бердичева, лікарі «швидкої» госпіталізували до реанімаційного відділення. Попередньо з’ясовано, що чоловік був напідпитку і не втримав рівновагу біля огорожі», - повідомила поліція.

Ще одне повідомлення про аналогічний випадок надійшло до поліції близько 22 години. На цей раз у житомирському парку відпочинку впав 17-річний юнак, житель Ємільчинського району, який пересувався по металевій конструкції підвісного мосту. З тяжкими травмами медики доставили парубка до лікарні.

«Поліцейські з’ясували, що ризикованій витівці хлопця передувало вживання алкоголю. Обидві події належним чином зареєстровані й за ними тривають перевірки», - інформує відділ комунікації.

Поліцейські застерігають: необережність у діях після вживання спритного часто призводить до небезпечних ситуацій і може спричинити тяжкі наслідки.

Нагадаємо, Подільський міст – один із трьох найбільших мостів через річку Кам’янка в Житомирі. Перетинає річку по вулиці Троянівській.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого 2019 в Житомирі мати чотирьох дітей залишила поліцейським прощальну записку та побігла стрибати з мосту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст хлопець поліція  
Матеріали по темі