Події

У Житомирі мати чотирьох дітей залишила поліцейським прощальну записку та побігла стрибати з мосту

8 February 2019, 15:19

Подія сталась увечері 7 лютого. Житомирянка залишила на опорному пункті дільничних поліції передсмертну записку і втекла. По розкиданим речам поліцейські встановили напрямок її руху. Один із правоохоронців виявив жінку за огорожею моста через річку Кам’янку і переконав відмовитись від фатального вчинку.

Про це 8 лютого інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Жінка прийшла до опорного пункту дільничних офіцерів Житомирського відділу поліції у мікрорайоні Богунії на вечірній прийом громадян. Правоохоронцям пояснила, що їй потрібна характеристика на старшого сина, який має проблеми із законом, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки й нині є фігурантом аналогічних проваджень. Дільничні офіцери роз’яснили, що потрібно написати відповідну заяву і дали їй листок паперу і ручку.

«Якийсь час заявниця письмово викладала зміст свого прохання, а ми як раз закінчували прийом попереднього відвідувача і тоді запросили її до кабінету. Жінка повела себе підозріло: поклала на стіл зігнутий листок і вибігла з приміщення», - розповів старший дільничний офіцер поліції Житомирського ВП ГУНП Павло Осовський.

Правоохоронці швидко кинулись навздогін візитерці, як тільки прочитали написане нею. Замість заяви вона лишила прощальну записку, в якій просила нікого не звинувачувати у власній смерті.

На вулиці, під порогом опорного пункту, дільничні побачили її пальто і сумку, трохи далі – інші речі. Визначившись, в якій бік могла побігти жінка, офіцери розділились у напрямках пошуку.

Один із правоохоронців помітив людську фігуру на мосту через р.Кам’янку. Коли підбіг поближче, побачив, що їхня недавня візитерка стоїть по інший бік огорожі, тримаючись за неї руками.

«Ситуація стресова, але я розумів, що будь-який різкий рух чи голосний звук може спровокувати непоправне. Спробував спокійно заговорити із жінкою. Вона слухала спочатку, а потім стала відповідати. Врешті підійшов до неї, міцно схопив за руку і ще за кілька хвилин вдалося відтягти її від огорожі», - розповів дільничний офіцер Житомирського ВП ГУНП Юрій Кудревич.

Коли жінка була у безпеці, правоохоронець телефоном сповістив про подію колег і викликав карету «швидкої». Нині врятована 43-річна житомирянка знаходиться під наглядом медиків. Вдома ж на неї чекає сім’я і четверо дітей, найменшому з яких 4 рочки.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2019 року поліцейський розшукали чоловіка, який стрибнув з богунського мосту у воду, бо таким чином – загартовувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція житомирянка міст записка  
Матеріали по темі