Місто

У Житомирі планують завершити опалювальний сезон 8 квітня

1 April 2019, 16:20

Влада Житомира планує завершити опалювальний сезон у місті 8 квітня.

Проект рішення виконавчого комітету «Про завершення опалювального сезону 2018 - 2019 років у м. Житомирі» опублікований на сайті Житомирської мерії 1 квітня.

«У зв’язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8˚С впродовж трьох діб, що відповідає нормам санітарного законодавства, з метою раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів та відповідно до діючих будівельних норм і правил, правил технічної експлуатації систем теплопостачання комунальної енергетики України, відповідно п.5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.05 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: завершити 8 квітня 2019 року опалювальний сезон 2018 – 2019 років у м. Житомирі», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, 28 березня у прес-службі «Житомиртеплокомуненерго» Житомир.info розповіли, що опалювальний сезон планують закінчити 8 чи 9 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговому засіданні міськвиконкому визначили дату початку опалювального сезону 2018-2019 років у Житомирі – 17 жовтня 2018 року. Увечері 22 жовтня в Житомирі почали запускати котельні: спочатку ті, що обігрівають садочки, школи і лікарні. Зранку 23 жовтня директор «Житомиртеплокомуненерго» запевнив, що до вечора обласний центр буде з теплом. Проте, за два тижні від початку опалювального сезони житомиряни скаржились на холод в квартирах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення виконком опалювальний сезон  
Матеріали по темі