Політика

Дві ОВК з Житомирської області вже здали протоколи «з мокрими печатками» до Центрвиборчкому

4 April 2019, 10:30

Центральна виборча комісія 3 квітня продовжила прийняття та оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в межах територіальних виборчих округів на чергових виборах президента України.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Зокрема, для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 78 територіальних виборчих округів, в тому числі – № 62, 63 (Житомирська область),

«Таким чином, станом на 16:00 3 квітня 2019 року Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 97 територіальних виборчих округів», - інформує Центрвиборчком.

Нагадаємо, на виборах президента було 200 територіальних виборчих округів, в Житомирській області – шість.

Результати всіх протоколів ОВК Житомирської області Центральна виборча комісія отримала ввечері 2 квітня: в усіх округах переміг кандидат Володимир Зеленський, в п’яти на другому місці Юлія Тимошенко, в Житомирі (округ №62) – Петро Порошенко.

Нижче – результати голосування по Житомирській області у першому турі виборів президента (дані з сайту ЦВК станом на ранок 4 квітня 2019 року)

Як повідомляв Житомир.info, вранці 1 квітня Центральна виборча комісія отримала дані 100% протоколів з двох округів Житомирської області: №62 (Житомир) та №63 (центр – Бердичів).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК вибори ОВК протокол  
Матеріали по темі