Політика

ЦВК отримала протоколи «з мокрими печатками» з усіх окружних виборчих комісій Житомирської області. Результати

5 April 2019, 10:30

4 квітня Центральна виборча комісія продовжила прийняття та оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в межах територіальних виборчих округів на чергових виборах Президента України.

Про це повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 54 територіальних виборчих округів, зокрема – округу № 64 (Житомирська область, центр – м.Коростень).

Цього ж дня ЦВК прийняла протоколи ще трьох округів Житомирської області: № 65, 66, 67. Таким чином всі шість округів здали протоколи «з мокрими печатками» до Центральної виборчої комісії.

«Станом на 4 квітня 2019 року Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 188 територіальних виборчих округів», - інформує прес-служба Центрвиборчкому.

На виборах президента в Україні було 200 територіальних виборчих округів.

Нагадаємо, до вечора 3 квітня ЦВК прийняла протоколи з ОВК територіальних округів №62 та №63.

Відповідно до календарного плану підготовки та проведення виборів президента України 31 березня 2019 року, встановлення результатів голосування у день виборів Президента України та складення відповідного протоколу має відбутися протягом десяти днів, але не пізніше ніж на третій день з дня отримання всіх протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в межах відповідних територіальних виборчих округів. Другий тур виборів президента буде 21 квітня 2019 року.

Станом на ранок 5 квітня на сайті ЦВК є оновлені результати голосування по округах Житомирської області та дані про явку виборців.

Округ №62 - частина Богунського району та Корольовський район міста Житомира

Округ №63 - місто Бердичів, Андрушівський, Бердичівський, Попільнянський, Ружинський райони

Округ №64 - місто Коростень, Коростенський, Лугинський, Овруцький, Олевський райони

Округ №65 - місто Новоград-Волинський, Баранівський, Ємільчинський, Новоград-Волинський, Пулинський райони

Округ №66 - місто Малин, Брусилівський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Хорошівський, Черняхівський райони

Округ №67 - частина Богунського району міста Житомира, Житомирський, Любарський, Романівський, Чуднівський райони

Як повідомляв Житомир.info, результати всіх протоколів ОВК Житомирської області Центральна виборча комісія отримала ввечері 2 квітня: в усіх округах переміг кандидат Володимир Зеленський, в п’яти на другому місці Юлія Тимошенко, в Житомирі (округ №62) – Петро Порошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК вибори ОВК протокол  
Матеріали по темі