Фоторепортаж

Що вже зробили на житомирському стадіоні «Полісся». Фоторепортаж

8 April 2019, 15:57

8 квітня віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, керманичі міста та області оглянули реконструкцію житомирського стадіону «Полісся».

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич вкотре запевнив журналістів, що ремонтні роботи закінчать цьогоріч.

На разі на стадіоні вже завершують встановлення конструкції під накриття західної трибуни, монтаж металоконструкції під освітлення, тривають підготовчі роботи до влаштування резинового покриття для бігових доріжок.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 11 березня 2019 року під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини за участю президента Петра Порошенка Ігор Гундич сказав, що стадіон «Полісся» стане головним спортивним символом змін в області.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція стадіону «Полісся» почалася в 2013 року – тоді з компанією «Артхаус» департамент ОДА підписав договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. У 2015 році підрядникам доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році – ще 8,5 мільйонів. У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території: на відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». Станом на лютий 2018 року в стадіон вже було вкладено більше 100 млн грн. 1 березня 2019 року голова ОДА Ігор Гундич говорив, що вартість реконструйованого стадіону «Полісся» буде в межах 150 мільйонів гривень.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зубко Полісся стадіон реконструкція  
Матеріали по темі