Влада

Фірмі, яка проводить реконструкцію Центрального стадіону в Житомирі, збираються доплатити ще 3 млн грн

11 November 2015, 10:18

Житомирська облдержадміністрація збирається доплатити ТОВ «АртХаус» з юридичною адресою у Житомирі трохи більш як 3 млн грн на закінчення робіт із реконструкції західної трибуни житомирського Центрального стадіону.

Оголошення про переговорну процедуру закупівлі в одного учасника від 5 листопада 2015 року опубліковане на сайті Державних закупівель.

Замовник процедури - департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації, очікувана вартість закупівлі – 3,07 мільйона гривень.

Профіль ТОВ «АртХаус» – «Загальне будівництво будівель (нові роботи, роботи з заміни, реконструкції та відновлення)». Строк виконання робіт - до 31 грудня 2015 року.

В обґрунтуванні застосування переговорної процедури закупівлі йдеться, що «у 2013 році департаментом містобудування, архітектури та будівництва  облдержадміністрації проведено процедуру відкритих торгів на закупівлю робіт по об’єкту: «Центральний стадіон в м. Житомирі. Реконструкція Західної трибуни». За результатами торгів акцептовано пропозицію ТОВ «АртХаус», з яким 01.08.2013 було укладено договір на суму 11 486 944,8 грн. Об’єкт фінансується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку і запланований до введення в експлуатацію у 2015 році. Проте, враховуючи нестабільне фінансування робіт та інфляційні процеси, завершити реконструкцію у цінах 2013 року неможливо. З часу укладання договору індекс інфляції, за повідомленням Держстату, зріс у 1,7 раза. Листом Мінрегіону від 17.07.2015 №7/15-8388 також було доведено індекс зміни вартості будівельних робіт, який станом на 1 липня 2015 року становив 1,5. Крім того, приписом про усунення порушень вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту, вимагається коригування проектно-кошторисної документації відповідно до діючих нормативів. Враховуючи зазначене, в проектно-кошторисну документацію було внесено зміни та здійснено перерахунок у діючі ціни».

Як повідомляв Житомир.info,  у Житомирі триває реконструкція центрального стадіону. За повідомленням прес-служби Житомирської обласної державної адміністрації, станом на 7 жовтня на завершення реконструкції західної трибуни необхідно 8,1 млн грн.

Житомирські губернатори обіцяють реконструювати центральний стадіон з 2005 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі