Суспільство

У Житомирській області білоруси почали ремонтувати прикордонну трасу

18 April 2019, 15:20

Ще один підрядник, білоруський, ВАТ «Шляхово-будівельний трест №4 м. Брест», почав ремонтувати ділянку шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, що в Овруцькому районі. На даний час влаштовується вирівнюючий шар асфальтобетону.

Про це 18 квітня інформує прес-служба служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«ВАТ «Шляхово-будівельний трест №4 м. Брест» приступив до виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський від км 4+344 до км 11+000, що в Овруцькому районі Житомирської області. Загалом на міжнародному шляху державного значення роботи тривають вже на трьох ділянках, дві з яких – на кордоні з Білоруссю та ділянка від міста Житомир в напрямку до Бердичева. До кінця року очікується відремонтувати на даній автомобільній дорозі близько 25-ти кілометрів дорожнього покриття за державні кошти», - йдеться у повідомленні.

«Загальна сума фінансування з держбюджету на поточний середній ремонт шляху М-21 в 2019 році становить дещо більше 200 мільйонів гривень – це проведення ремонту на 3-х ділянках та підготовчі роботи для ремонту ділянки від обласного центру до міста Черняхів. Варто зауважити, що на замовлення служби автомобільних доріг у Житомирській області на шляхах загального користування державного значення роботи з ремонтів можуть виконуватись, окрім держбюджету, також за кошти з обласного та місцевих бюджетів й митного експерименту», - поінформували у прес-службі САД.

Нагадаємо, у 2018 році послуги з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів - Подільський (через м. Вінницю), яку мало ремонтувати ВАТ «Дорожньо-будівельний трест №4 м. Брест» за 71 млн 460 тис. грн, були одним із найбільш вартісним.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області до 2020 року планують зробити поточний середній ремонт шматка автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через Вінницю). Мова йде про ділянку дороги протяжністю 15 км від Житомира до Черняхова. 26 лютого 2019 року Служба автодоріг у Житомирській області оголосила міжнародний тендер на 213 мільйонів 671 тисячу 120 гривень.

12 березня 2019 Уряд затвердив Перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році. До Переліку увійшли ділянки шляхів М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський у Житомирській області, завершення робіт на Н-03 Житомир-Чернівці та мосту у Високій Печі, а також початок будівництва мосту через річку Желонь у буферній зоні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД ремонт дорога білоруси кордон  
Матеріали по темі