Місто

​У провідну неділю житомирянам організують спецпідзвіз до цвинтаря великими автобусами

24 April 2019, 12:53

У провідну неділю, 5 травня 2019 року, в Житомирі організують спецпідвіз від майдану Перемоги до міського кладовища «Дружба».

Про це 24 квітня повідомив сайт Житомирської міськради.

За інформацією управління транспорту і зв'язку міської ради, під час поминальної неділі 5 травня 2019 року:

- «буде організовано спеціальний підвіз від майдану Перемоги до міського кладовища «Дружба» у період з 08:00 до 17:00 за наступним маршрутом: м-н Перемоги – вул. Перемоги - м-н Соборний – вул. Л. Качинського – вул. Чуднівська – Чуднівське шосе – Західне шосе – вул. Соснова – вул. Короленка – вул. Перемоги – м-н Перемоги»;

- буде забезпечено односторонній рух транспорту по Західному шосе від вул. Чуднівської до вул. Соснова у період з 08:00 до 17:00 та виділено окрему смугу руху для міського громадського транспорту загального користування по Чуднівському та Західному шосе», - йдеться у повідомленні мерії.

У коментарі Житомир.info начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міськради Костянтин Підпокровний уточнив, що під спецпідвозом мається на увазі транспортування громадян від майдану Перемоги до цвинтаря великими автобусами за ціною проїзду в 5 гривень. Крім того, до кладовища «Дружба» у звичному режимі ходитимуть маршрутки №№11 та 44.

Як працюватиме житомирський електротранспорт і маршрутки в ніч на Великдень 28 квітня 2019 року, читайте тут.

Якою була поминальна неділя на житомирському цвинтарі «Дружба» у 2017 році, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, у поминальну неділю у 2018 році житомирські перевізники скасували пільги на рейсах до міського кладовища.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище цвинтар підвіз маршрутка поминальна неділя  
Матеріали по темі