Місто

​Тендерний комітет відхилив усі пропозиції щодо реставрації житомирського магістрату і оголосив нові торги

3 May 2019, 13:10

Тендер на ремонтно-реставраційні роботи по будівлі магістрату на Замковій горі у Житомирі не відбувся, оскільки тендерний комітет відхилив обидві цінові пропозиції, які надійшли на участь в аукціоні.

І вже 2 травня 2019 року замовник – департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив новий тендер.

За даними ресурсу ProZorro, аукціон по першому тендеру відбувся 18 квітня. На участь у відкритих торгах надійшло дві цінові пропозиції від житомирських фірм: 21,006 млн грн – від ТОВ «АртХаус» та 20,999 млн грн від ТОВ «ВІЗИН РІЧ».

Під час електронного аукціону ТОВ «АртХаус» заявило про зниження своєї пропозиції на 106 тис. грн, однак на наступний день так і не підтвердило свою остаточну тендерну пропозицію. Тож це стало однією з причин для відхилення пропозиції цієї фірми. Крім того, учасник торгів надав застарілу копію договору оренди необхідної для проведення робіт автотехніки, термін дії якого завершився наприкінці 2018 року. На підставі цих зауважень пропозицію ТОВ «АртХаус» тендерний комітет відхилив ще 23 квітня 2019 року.

2 травня тендерний комітет відхилив і другу пропозицію, зіславшись на те, що у поданій документації ТОВ «ВІЗИН РІЧ» застосував не передбачені вимогами знижувальні коефіцієнти до усереднених показників при підрядному способі виконання робіт.

Таким чином, були відхилені усі пропозиції, що надійшли на тендер.

2 травня 2019 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив про проведення повторного тендеру на ремонтно реставраційні роботи по будівлі магістрату КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей» за адресою вул. Кафедральна, 3 в Житомирі. Очікувана вартість торгів залишилась незмінною – 21 млн 53 тис. грн. Проведення аукціону заплановане на 20 травня, а до того часу тендерний комітет прийматиме цінові пропозиції від бажаючих взяти участь у відкритих торгах.

Нагадаємо, 22 квітня прес-служба Житомирської ОДА оприлюднила проект реконструкції магістрату, додавши, що після ремонту туди перенесуть житомирського мамонта, а поруч облаштують музейний сад.

Як повідомляв Житомир.info, 1 квітня 2019 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на 21 млн грн на проведення реставрації будівлі магістрату на Замковій горі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магістрат ДРР тендер АртХаус Візин Річ  
Матеріали по темі