Місто

​У неділю задля святкової ходи на годину перекриють рух у центрі Житомира

8 May 2019, 10:19

У неділю, 12 травня, майже на годину перекриють рух вулицею Київською на відрізку від майдану Соборного до Михайлівської, оскільки з 15.00 до 15.45 за таким маршрутом заплановано проведення святкової ходи з нагоди сімейного фестивалю «Щаслива родина – тато, мама, дитина».

Про це йдеться у відповідному проекті рішення виконавчого комітету, опублікованого 7 травня 2019 року на сайті Житомирської мерії.

«Забезпечити організацію проведення 12 травня 2019 року заходів до Міжнародного дня сім’ї, а саме сімейного фестивалю «Щаслива родина – тато, мама, дитина», - йдеться в проекті рішення виконкому.

Цим проектом рішення також доручається «управлінням по зв’язках з громадськістю, культури, а також у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Радою Християнських Церков Житомира та області забезпечити організацію та проведення святкової ходи за маршрутом: майдан Соборний – вул. Київська – вул. Михайлівська 12 травня 2019 року з 15.00 до 15.45 та святкових заходів на вулиці Михайлівській з 15.45 до 20.00».

Відповідно до даного проекту рішення виконкому, управління транспорту та зв’язку має внести зміни в рух міського пасажирського транспорту відповідно до маршруту проведення ходи, а також звернутися до поліції щодо забезпечення публічної безпеки в місцях проведення заходів, охорони громадського порядку, перекриття та координації дорожнього руху під час святкової ходи.

Нагадаємо, за наполяганням члена виконкому, першого заступника голови обласної організації Опозиційного блоку, екс-«регіонала» Андрія Дяченка, до плану заходів до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні включили урочисту ходу 9 травня від майдану Перемоги до монумента Слави. Також у центрі Житомирі цього дня планують провести російську акцію «Безсмертний полк».

Як повідомляв Житомир.info, 13 травня 2018 року на Михайлівській у Житомирі відбулось свято «Щаслива родина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: родина святкова хода перекриття руху свято Михайлівська  
Матеріали по темі