Події

У Житомирі рятувальники відкачували дощову воду з підвалу будинку, а в Бердичеві – з кімнати

8 May 2019, 11:50

Рясні весняні дощі завдають збитків людям та додають роботи рятувальникам: внаслідок інтенсивних опадів та підйому рівня ґрунтових вод упродовж останньої доби на території Житомирської області зареєстровано 4 випадки підтоплення підвальних приміщень, присадибної ділянки та житлового будинку.

Про це 8 травня повідомила прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

Так, у Житомирі з підвального приміщення приватного житлового будинку вогнеборці відкачали 6 куб. м води. У прес-службі управління ДСНС Житомир.info уточнили, що мова йде про один з будинків на вулиці Богдана Хмельницького.

А у Бердичеві рятувальники двічі відкачували воду – з кімнати приватного житлового будинку та присадибної ділянки. Загалом відкачали 7 куб. м води.

У смт Лугини до служби порятунку «101» щодо відкачки води звернувся голова об’єднаної територіальної громади. Він повідомив, що у підвалі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку упродовж останніх днів підходили ґрунтові води. Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою мотопомпи відкачали близько 120 куб. м води.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2018 року через повінь рятувальники доводилося по кілька разів на добу відкачувати воду з підтоплених обійсть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС вода відкачування  
Матеріали по темі