Місто

Влада Житомира хоче провести опитування щодо нової назви стадіону «Спартак»

10 May 2019, 15:16

У Житомирі хочуть провести опитування громадян, щоб визначитися з новою назвою стадіону «Спартак», реконструкцію якого обіцяли завершити в травні поточного року.

Про майбутнє перейменування мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив на позачерговому засіданні міськвиконкому 10 травня.

«В стадіон «Спартак» зараз робиться повністю нова вхідна група, нам треба проговорити назву цього стадіону. Зараз готується розпорядження по робочій групі по визначенню назви. Згідно зі Статутом громади, який ухвалили депутати на минулій сесії, у нас є права на проведення опитування громадян, громадські обговорення, процедура там описана. Ми хочемо зробити опитування: через засоби масової інформації подати кілька назв, які ми пропонуємо, і люди будуть щось своє пропонувати. А потім вже нам треба приймати рішення виконкому по затвердженню назви», - розповів мер та закликав членів виконкому долучитися до робочої групи й пропонувати нові назви стадіону.

Нагадаємо, що на сесії 7 лютого цього року депутати проголосували за виділення на реконструкцію стадіону «Спартак» ще 7,6 млн грн, а до цього вже заплатили 22 млн грн. 25 лютого мер Сергій Сухомлин повідомив, що в режимі реального часу спостерігатиме за реконструкцією стадіону «Спартак».

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2017 року на повторних торгах тендер на реконструкцію стадіону виграла житомирська фірма «Комунальник». 19 березня 2018 року мер Сергій Сухомлин повідомив про початок реконструкції стадіону «Спартак». На початку жовтня 2018 року начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов говорив, що після змін та коригування проекту вартість реконструкції стадіону станом на 15.08.2018 становила 45 млн 577 тис. 888 грн, з них будівельні роботи – 34 млн грн. 1 березня 2019 року, прес-служба Житомирської міської ради повідомляла, що на стадіоні «Спартак» повністю виконанні роботи з підготовки основи під штучне покриття, з улаштування фундаментів під трибуни, влаштовано монолітні фундаменти під цифрове табло та коментаторську кабіну, виконано монтаж каркасу коментаторської кабіни тощо. Як виглядав стадіон 4 квітня 2019 року дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком стадіон "Спартак" Сухомлин  
Матеріали по темі