Фоторепортаж

Тротуарна плитка, рулони штучної трави і техніка на стадіоні «Спартак» у Житомирі. Фоторепортаж

4 April 2019, 13:52

«Цеглинки» тротуарної плитки, відро з сумішшю цементу, рулони штучної трави та бетонні майбутні сидіння для глядачів – «картинки» з житомирського стадіону «Спартак», де досі триває комплексна реконструкція.

4 квітня на об’єкті кипить робота: працівники облаштовують тротуар, ладнають конструкцію накриття над трибуною, задіяна «важка» техніка.

В техпаспорті будівництва зазначено, що роботи з реконструкції розпочалися у лютому 2018-го, а закінчитись мали у грудні того ж року.

Нагадаємо, близько місяця тому, 1 березня 2019 року, прес-служба Житомирської міської ради повідомляла, що на стадіоні «Спартак», зокрема, повністю виконанні роботи з підготовки основи під штучне покриття, з улаштування фундаментів під трибуни, влаштовано монолітні фундаменти під цифрове табло та коментаторську кабіну, виконано монтаж каркасу коментаторської кабіни тощо.

А 25 лютого мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що в режимі реального часу спостерігатиме за реконструкцією стадіону «Спартак».

Зауважимо також, що на сесії 7 лютого цього року депутати проголосували за виділення на реконструкцію стадіону «Спартак» ще 7,6 млн грн, а до цього вже заплатили 22 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, стадіон «Спартак» передали у власність міста 19 травня 2016 року, в грудні цього ж року мер Сергій Сухомлин розповідав про плани на реконструкцію стадіону «Спартак», а у квітні 2017 року він разом з керівником КП «Облархархпроект» показував як виглядатиме стадіон після реконструкції. В листопаді 2017 року на повторних торгах тендер на реконструкцію стадіону виграла житомирська фірма «Комунальник». 19 березня 2018 року мер Сергій Сухомлин повідомив про початок реконструкції стадіону «Спартак». На початку жовтня 2018 року начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов говорив, що після змін та коригування проекту вартість реконструкції стадіону станом на 15.08.2018 становила 45 млн 577 тис. 888 грн, з них будівельні роботи – 34 млн грн. 12 грудня 2018 року під час звіту за рік роботи мер Сергій Сухомлин розповідав, що по стадіону усі роботи підрядники мають завершити в травні 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон реконструкція ремонт Спартак  
Матеріали по темі