Місто

​У Житомирі патрульні разом з дітьми розмальовували тротуари

15 May 2019, 18:09

15 травня житомирські патрульні разом з жителями міста долучилися до всеукраїнської акції «Відповідальний пішохід»: озброївшись трафаретами та балончиками з фарбою, вони розмалювали тротуари попереджувальними написами.

Про це 15 травня на своїй сторінці у соцмережі повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«Відповідальний пішохід» у Житомирі. Сьогодні, 15 травня, пройшла Всеукраїнська акція «Відповідальний пішохід», мета якої привернути увагу пішоходів до дотримання елементарних правил під час переходу проїзної частини. На тротуарах перед пішохідними переходами інспектори разом із представниками громадських організацій, містянами, наносили за допомогою трафаретів попереджувальні написи «Подивись», «Сховай телефон», «Візьми дитину за руку», «Зніми навушники» - саме такі прості нагадування тепер є на тротуарах нашого міста», - йдеться у дописі.

Написи патрульні наносилися в місцях найбільшого скупчення пішоходів, а також скоєння дорожньо-транспортних пригод за їх участю.

«Сподіваємося, що це приверне увагу громадян і допоможе зосередитися та бути уважними на дорозі! Бережіть себе та дотримуйтесь правил дорожнього руху», - звертаються до житомирян патрульні поліцейські.

Нагадаємо, з 6 травня по 12 травня триває Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. 9 травня 2019 року в патрульній поліції Житомирської області назвали найбільш небезпечні пішохідні переходи у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 7 січня 2019 року на майдані Корольова у Житомирі проходила акція «Різдво з копами».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний пішохід акція  
Матеріали по темі