Місто

У Житомирі на майдані Корольова проходить акція «Різдво з копами»

7 January 2019, 12:23

Приміряти обладунки спецпризначенців, поговорити у гучномовець, посигналити та посидіти за кермом патрульної автівки – усе це можна зробити в рамках акції «Різдво з копами», яка проходить 7 січня на майдані Корольова у Житомирі. Окрім іншого, копи пригощають усіх, хто долучається до акції, смаколиками та розповідають цікаві історії про роботу патрульних поліцейських. Бажаючі приміряти на себе образ поліцейського ще можуть встигнути, адже акція триватиме до 15 години.


«Проводимо акцію, діти, житомиряни можуть роздивитися патрульні автомобілі, відчути себе на один день патрульними поліцейськими, приміряти обладунки наших ТОРівців. Спілкуємось з маленькими житомирянами, розповідаємо, як працюють службові автомобілі, куди нажимати, куди говорити, можна привітати житомирян за допомогою гучномовців. Також, маємо смаколики для житомирян, роздаємо їх дітям. Проводимо час з дітьми, щоб не боялися на вулиці патрульних поліцейських, щоб знали: якщо потрібна допомога – патрульний поліцейський друг, дитина може підійти до нього і він допоможе завжди», - розповідає прес-офіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 7 січня Житомир став одним з 28 українських міст, де на головних майданах та в парках пройде різдвяне спілкування патрульних з малечею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні акція майдан Корольова діти  
Матеріали по темі