Події

​Житомирська поліція розшукує водія ВМW, який влаштував «дрифт-шоу» у сквері на майдані Соборному

23 May 2019, 11:33

22 травня житомиряни зняли на відео, як автомобіль ВМW заїхав на територію скверу з фонтаном на майдані Соборному та почав накручувати віражі та демонструвати свою майстерність у дрифті.

Відео виклав у соцмережу Сергій Павловський.

За його словами, на алеї поряд з фонтаном у цей час бігало багато малих діточок. Крім того, цей сквер популярний серед житомирських скейтбордистів та інших спортсменів-райдерів.


У коментарі до свого допису Сергій Павловський написав, що особисто телефонував з цього приводу до поліції, очікував хвилин 20, але за цей час ніхто не приїхав.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що звернень від громадян щодо даного випадку та за вказаною адресою не надходило, проте поліцейські уже встановили власника автомобіля, який може бути причетним до даної події і наразі тривають його пошуки.

«Ніхто не звертався до поліції. Викликів про порушення правил дорожнього руху таких і за цією адресою не надходило. Усім, мабуть, було цікаво спостерігати та знімати на відео. Проте патрульні поліцейські вже встановили власника автомобіля і попередньо встановили особу, яка могла вчинити дане правопорушення. Зараз ведуться пошуки даного громадянина, для того аби притягнути його до адміністративної відповідальності. Як тільки будуть результати, ми повідомимо», - поінформували в патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня близько 13.00 біля Житнього ринку в Житомирі автомобіль Renault припаркувався на пішохідному переході. За кілька годин очікування на власника автівки патрульні поліцейські викликали евакуатор, аби забрати автомобіль-порушник з «зебри».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Соборний сквер ВМW  
Матеріали по темі