Місто

​У Житомирі за 930 тис. грн планують замінити мережі під одним з майданів міста

24 May 2019, 10:24

У 2019 році в Житомирі планують капітально відремонтувати майдан Короленка. Ремонт асфальтного покриття даного майдану внесений до переліку об’єктів капітального ремонту на поточний рік разом з капітальним ремонтом частини вулиці Перемоги від Соборного майдану.

Проте спершу потрібно замінити комунікації, що пролягають під майданом Короленка. Тож у травні КП «Житомирводоканал» замовив за 184,5 тис. грн проект реконструкції водопровідних та каналізаційних мереж в межах даного майдану. Проектно-кошторисну документацію, за умовами укладеного 21 травня договору, розробляє ТОВ «Поліська логістична компанія».

У цей же день був укладений договір між КП «Житомирводоканал» та ПП «Теплогазсервіс - Житомир» на проведення самих робіт з реконструкції мереж каналізації та водопроводу в межах майдану Короленка. Вартість зазначених робіт становить 743,5 тис. грн. За умовами договору, роботи по заміні мереж на визначеній ділянці мають бути завершені до кінця липня 2019.

Що ж до, власне, капітального ремонту дорожнього покриття самого майдану Короленка, то наразі управління капітального будівництва Житомирської міської ради 22 травня уклало договір з підрядником ФОП Пославський О.А. на розроблення проектно-кошторисної документації на ремонт даної території (за 87,6 тис. грн). За умовами договору, усі проектні роботи та документація мають бути готові до кінця травня.

Нагадаємо, у переліку житомирських доріг, які планують капітально відремонтувати у 2019 році, міститься 16 вулиць, провулків та проїздів, а також майдан Короленка.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі збираються за 13,5 млн грн відремонтувати частину вулиці Перемоги від майдану Соборного до майдану Короленка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт водоканал майдан Короленка  
Матеріали по темі