Події

У річці в Житомирській області виявили тіло 6-річного хлопчика, який зник у лютому

3 June 2019, 14:33

У День захисту дітей, 1 червня, у Коростишівському районі Житомирської області під час пошукових заходів у річці було виявлено тіло 6-річної дитини, яка зникла на початку лютого 2019 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook 3 червня написав начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«1 червня у Коростишівському районі під час пошукових заходів у річці було виявлено тіло 6-річної дитини. Підозри про те, що це зниклий у лютому місяці хлопчик із с. Козіївки, підтвердились. У загиблому батьки упізнали сина. Причини та обставини його смерті встановлюються», - написав Вячеслав Печененко.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області зазначили, що тіло дитини було виявлено у річці Тетерів біля с. Високого Каменя Коростишівського району.

За інформацією головного поліцейського області, загалом до поліції регіону упродовж тижня надійшло понад 4 тисячі повідомлень, з яких кожне дванадцяте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен п’ятий злочин уже розкритий.

«На автодорогах Житомирщини минулого тижня сталося 111 дорожньо-транспортних пригод, з них 18 з потерпілими. У результаті 1 людина загинула та 20 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості», - зазначає начальник ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2019 року до Коростишівської поліції із заявою про зникнення 6-річного хлопчика звернулися жителька села Козіївка. Водолази почали обстежувати дно місцевої річки, де, ймовірно, втопився 6-річний Олексій Костюшко. Згодом водолази призупинили пошуки через велику течію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростишівський район Печененко поліція дитина  
Матеріали по темі