Події

​Водолази обстежують дно річки в Коростишівському районі, де востаннє бачили зниклу 6-річну дитину

2 February 2019, 15:31

У Коростишівському районі Житомирської області 2 лютого водолази обстежують дно місцевої річки, де, ймовірно, втопився 6-річний хлопчик.

Про це 2 лютого повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«1 лютого до Коростишівського відділу поліції звернулась жителька села Козіївка із повідомленням про зникнення її 6-річного сина. 46-річна заявниця розповіла поліцейським, що цього ж дня близько 12.00 її син пішов гратися на вулицю. Прибулі до села правоохоронці з’ясували, що хлопець грався неподалік місцевої річки», - йдеться в повідомленні поліції.

«Ми, у першу чергу, провели подвірний обхід та опитали місцевих мешканців. Так, ми дізнались, що хлопця бачили біля водойми. Також ми знайшли один з черевиків малого поблизу річки. Пізніше один з дітлахів розповів, що намагався витягти зниклого з води», - цитує відділ комунікації т. в. о. начальника Коростишівського відділу поліції Юрія Губського.

Заходи з пошуку дитини тривають з моменту надходження повідомлення про її зникнення, - повідомляє поліція. 2 лютого поліцейські залучили до пошуків водолазів, які обстежують дно річки.

Станом на 15 годину 2 лютого хлопчика не знайшли, - уточнила Житомир.info речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, улітку 2018 року на Соколовському кар’єрі в Житомирі поліція та водолази шукали потопельника, чиї речі бачили на березі, але так нікого й не знайшли.

Як повідомляв Житомир.info, в 2017 році в селі Кам’янка Олевського району, доки мати поралася на городі, в копанці втопилася її дворічна донька, а в річці Уборть Олевського району - семирічний хлопчик, який пішов купатися з братом. У листопаді 2018 року у ставу селища Іванопіль Чуднівського району знайшли тіло чоловіка, якого тиждень розшукувала рідня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: річка дитина поліція потопельник водолаз  
Матеріали по темі