Влада

Колишній військовий написав заяву про вихід зі складу Житомирського міськвиконкому

11 June 2019, 14:28

Одну людину хочуть вивести зі складу виконкому Житомирської міської ради.

Відповідний проект рішення сесії 10 червня оприлюднили на сайті міськради.

У проекті відсутнє прізвище, але в коментарі Житомир.info 11 червня керуюча справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Ольга Пашко повідомила, що мова йде про Сергія Артьомова.

«Артьомов написав заяву «за власним бажанням» у зв’язку з тим, що його обрали до Ради громадського контролю НАБУ. Ми йому пропонували проконсультуватися щодо можливості залишитися у складі виконкому, але він вирішив так», - пояснила Ольга Пашко.

Вона також зауважила, що поки що кандидатури на вакантне місце у складі виконкому немає.


Нагадаємо, Артьомов був серед 44 кандидатів до Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України: на участь у конкурсі його делегувала громадська спілка «Рух Ветеранів України».

Як повідомляв Житомир.info, Сергія Артьомова, колишнього військового 95-ї бригади, заступника голови ГО «Атошник», включили до складу міськвиконкому на сесії Житомирської міської ради 6 вересня 2016 року. З жовтня 2016 року кількісний склад виконавчого комітету Житомирської міської ради збільшений до 25 осіб, але тривалий час у складі міськвиконкому було 24 особи. «Вакансію» заповнили рішенням сесії від 8 листопада 2018 року, ввівши до складу виконкому в.о. старости села Вереси Олександра Шута.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Пашко Артьомов  
Матеріали по темі