Місто

На перехресті Мазепи – Грушевського в Житомирі провалився асфальт, водіїв просять бути обережними

13 June 2019, 09:31

У Житомирі на перехресті Мазепи – Грушевського провалився асфальт.

Про це повідомляють читачі.

Близько 9 ранку 13 червня журналіст Житомир.info побачила на проїжджій частині невелику огороджену яму круглої форми. Нікого з робітників поряд не було.

О 9.15 на сайті Житомирського водоканалу з’явилася інформація, що провалився аварійний колектор. Рух не обмежуватимуть, але водіїв просять бути обережними.

«Сьогодні, 13 червня, КП «Житомирводоканал» розпочне роботи з відновлення аварійного колектора, який провалився на перехресті вул. Мазепи та Грушевського. Перехрестя буде відкрите для руху транспорту, але, у зв’язку з будівельними роботами, рух може бути дещо ускладнений. Тому звертаємось до водіїв із проханням бути уважними під час руху на ділянці проведення робіт, дотримуватися дозволеного швидкісного режиму, а за можливості - їхати в об'їзд», - поінформував водоканал.

Нагадаємо, 24 травня 2019 року вкотре провалився асфальт на вулиці Східній, однак водоканал не зміг терміново виїхати на місце аварії через інший порив - на Басейній. За попередніми підрахунками, на ремонт колектора необхідно близько 10 мільйонів гривень. Знімати ділянку асфальту навколо провалля бригада почала 30 травня.

Як повідомляв Житомир.info, на 3 червня в Житомирі було кілька великих розкопок, які проводять комунальні підприємства: на Великій Бердичівській теплокомуненерго перекладає магістраль, Перемоги (заміна водогону) та Східна (порив колектора водоканалу).

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ям асфальт провалля водоканал  
Матеріали по темі