Політика

Хто з депутатів Житомирської міської ради голосував за пропозицію не пускати деяких «активістів» на сесії

13 June 2019, 13:21

Депутат міської ради Владислав Пучич (фракція Блоку Петра Порошенка) під час виступу на позачерговій сесії 6 червня запропонував не пускати п’ятьох житомирських «активістів» на сесії міської ради.

Він підготував відповідний проект рішення з пропозицією обмежити право бути присутніми на засіданнях сесії Житомирської міської ради Чижовій Галині Харитонівні, Котенку Віктору Васильовичу, Коцюбку Олександру Петровичу, Малі Ігорю Володимировичу та Фещенку Богдану Станіславовичу.

Мер поставив пропозицію на голосування, але «за» були лише 10 депутатів при необхідній мінімальній кількості в 14 голосів, оскільки рішення є процедурним і його ухвалює третина від загального складу міської ради.

На сайті міськради вже оприлюднили результати поіменного голосування за пропозицію Владислава Пучича: більшість з тих, хто підтримав пропозицію – його колеги по фракції БПП. Депутати, які проголосували «за»: Ольга Блажкевич (БПП), Олександр Величко (позафракційний), Лариса Жигадло (БПП), Юрій Мойсеєв (БПП), Владислав Пучич (БПП), Петро Рудь (БПП), Іван Фурлет (БПП), Олег Черняхович (ВО «Свобода»), Василь Шевченко (позафракційний), Ірина Ярмоленко (РПЛ). Мер Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж «утримались».



Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міської ради 27 вересня 2018 року працівники поліції розбороняли бійку в сесійній залі, а потім депутати вирішили направити звернення до ГУНП щодо хуліганських дій одного з «активістів» відносно секретаря міської ради Наталії Чиж. 23 квітня 2019 року в міськраді на початку сесії у залі виникла сутичка та штовханина за участі «Муніципальної варти» та «активістів», мер закликав правоохоронців навести лад у сесійній залі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада голосування Пучич активіст депутат  
Матеріали по темі