Події

На сесії міськради у Бердичеві чоловік облив себе бензином та підпалив

14 June 2019, 10:51

У Бердичеві 14 червня під час сесії міської ради до зали зайшов чоловік, облив себе бензином та підпалив.

Про це Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області факт про подію підтвердили.

«До Бердичівського відділення поліції о 10:15 надійшло повідомлення про те, що до зали, де відбувалась сесія міської ради зайшов чоловік і, обливши себе невідомою речовиною, підпалив. Наразі з’ясовуються всі обставини. Чоловіку була надана медична допомога, його повезли до лікарні на обстеження. Відомо, що це житель райцентру, 1955 р.н.», - сказали у поліції.


Відео з каналу на YouTube Berdman Danni

Відео ТСН

Також на сайті Наш Бердичів з’явилася інформація про те, що під час події постраждав депутат міської ради Валерій Шелепа та інші депутати, які намагалися загасити вогонь на чоловікові.

«Сьогодні, 14 червня під час сесії Бердичівської міської ради до трибуни вийшов чоловік, який облив себе рідиною з пляшки після чого підпалив. Одяг чоловіка миттєво спалахнув. Також постраждав депутат міської ради Валерій Шелепа та інші депутати, які намагалися його загасити. Людина у відчаї повідомила про те, що йому перешкоджають займатися підприємницькою діяльністю. Постраждалим надають медичну допомогу. Сесію перенесли з зали засідань до кабінету 32», - зазначили на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2014 року 26-річний чоловік посеред білого дня підпалив сам себе просто на вулиці у центрі Коростеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів сесія міськрада  
Матеріали по темі