Події

​На коростишівській об’їзній у Житомирській області зіткнулися легковики, до одного з водіїв викликали «швидку»

20 June 2019, 21:47

20 червня на на коростишівській об’їзній у Житомирській області трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info повідомив водій, що проїжджав повз.

«ДТП трапилася біля повороту на село Теснівка Коростишівського району. Учасники – іномарка і «Жигулі». ВАЗівка побита в хлам, поряд поліція і кілька швидких», - розповів очевидець.

У патрульній поліції Житомирської області повідомили, що учасники пригоди – автомобілі ВАЗ і Toyota, і ДТП зареєстрована як без потерпілих, хоча «швидкі» на місці події дійсно були.

«Учасники пригоди, водії та пасажири, видимих травм не отримали, але двох із них оглянули лікарі «швидкої», яка на той час проїжджала повз. Ще в одного з водіїв пізніше піднявся тиск, і йому також викликали швидку. Інспектори патрульної поліції оформили пригоду як ДТП з механічними ушкодженнями», - пояснила старший інспектор управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, 5 січня 2019 року, під час ожеледиці, на коростишівській об’їзній у Житомирській області зіштовхнулися близько 10 машин.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2019 на трасі Київ – Чоп у Житомирській області вантажівка в’їхала у мікроавтобус і перекинулась.

Житомир.info

Фото патрульної поліції:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія потерпілий Коростишів  
Матеріали по темі