Фоторепортаж

Військове регбі під зливою у Житомирі. Фоторепортаж

27 June 2019, 15:32

27 червня на стадіоні Житомирської загальноосвітньої школи №28 (вул. Тараса Бульби-Боровця, 17) відбувся чемпіонат Десантно-штурмових військ Збройних Сил України з «Регбі-7».

За кілька днів до заходу сайт Десантно-штурмових військ Збройних сил України анонсував, що у чемпіонаті змагатимуться шість збірних команд з бойових військових частин та Навчального центру Десантно-штурмових військ.

«Переможців чемпіонату буде нагороджено перехідними кубками, грамотами та цінними подарунками від командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Михайла Забродського. Забезпечуватиме суддівську колегію чемпіонату ДШВ представники Федерації регбі України. Гості свята матимуть змогу оглянути сучасні зразки бойової техніки, яка стоїть на озброєнні в підрозділах українського десанту, а також скуштувати смачної десантської каші», – інформував сайт ДШВ.

Зазначається, що регбі активно застосовується та пропагується в арміях країн НАТО. Цей олімпійський вид спорту був впроваджений в Десантно-штурмових військах навесні цього року за ініціативи командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенанта Михайла Забродського. Регбі значно підвищує фізичні навички десантників зі швидкості, спритності, витривалості, координації рухів та боротьби.

Десантники показали захоплюючу гру, на заваді не став навіть сильний дощ, який в обідню пору 27 червня накрив Житомир.

Як десантники-штурмовики у регбі грали, дивіться також у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня 2019 року резервісти-десантники та постійний склад військових частин виконували під Житомиром стрибки з парашутом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: регбі чемпіонат гра змагання ДШВ десантник  
Матеріали по темі