Політика

Кому довіряють кандидати в нардепи від Житомирської області. Інформація з сайту ЦВК

2 July 2019, 14:10

Станом на 1 липня Центральна виборча комісія зареєструвала 68 довірених осіб від кандидатів у народні депутати, яких по шести одномандатних виборчих округах Житомирської області зареєстровано 76.

Кожен кандидат може мати не більше трьох довірених осіб. Відповідно до закону «Про вибори народних депутатів України», кандидат в нардепи може у будь-який час до дня голосування звертатися до Центральної виборчої комісії із заявою про припинення повноважень його довіреної особи та подавати документи для реєстрації іншої особи. Також до ЦВК можуть звертатися й самі довірені особи із заявою про складення повноважень довіреної особи.

В Житомирському ОВО №62 на 1 липня зареєстровано 20 довірених осіб, які представляють 8 кандидатів з 18 зареєстрованих ЦВК.

Заповнили всі «вакансії» довірених осіб в ОВО №62 п’ять кандидатів: Грамотенко, Пешко, Розенблат, Циганчук та Чередник. Цимбалюк та Артьомов мають по дві довірені особи, Кізін – лише одну.

В Бердичівському ОВО №63 зареєстровано 10 довірених осіб, які представляють 5 кандидатів з 12. По три довірені особи є лише у двох кандидатів – Кицака та Романського.

В Коростенському ОВО №64 зареєстровано 7 довірених осіб, які представляють 4 кандидатів з 9. Три довірені особи є лише у Науменка.

В Новоград-Волинському ОВО №65 зареєстровано 8 довірених осіб, які представляють 3 кандидатів з 11: у Гонгальського та Мельника по три довірені особи, у Весельського – дві.

В Малинському ОВО №66 зареєстровано 15 довірених осіб, які представляють 6 кандидатів з 19. По три довірені особи мають Галицький, Данілов, Журавський та Ходаковський.

В Чуднівському ОВО №67 зареєстровано 8 довірених осіб, які представляють 4 кандидатів з 7. По три довірені особи є лише у двох кандидатів – Кузьміних та Развадовського.

Про кандидатів-«парашутистів», зареєстрованих в одномандатних виборчих округах Житомирської області, читайте тут

На нашому сайті також є інформація про кандидатів, які балотуються по округу №62 та по округу №67.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області в шести одномандатних виборчих округах зареєстровано 76 кандидатів, з яких 44 – самовисуванці, 32 – від політичних партій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК кандидат округ довірена особа  
Матеріали по темі